Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fabuleringar


Kontrast mellan dröm och verklighet

Vore min vägg en spegel,
Flöt min själ därinuti

Vore min hand ett segel,
Jag seglade på brusten våg

Vore mitt liv en snäcka,
Mitt skal ingen rådde på




Fri vers av Soleii
Läst 562 gånger
Publicerad 2007-03-26 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soleii
Soleii