Franska

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikten

det här var en dikt att göra, eftersom jag inte ens kan franska..

hoppas ni kan, vill och läser och gillar den här, tack! :)

Franska




Milieu treize anneé je / Mitt trettonåriga Jag

 

Ett Un samtal dialogue med ett une tretton treize år

annee´ gammalt passe' jag je

 

Jag Je är äldre ante'rieur nu, kära intenter du tu

Utan Dehors att que vara suppurer

mig me själv lue-même ännu encore

 

Och Et il n'est pas domivile encore arrive'

han har inte kommit hem ännu

 

Ensam Solitaire begravd ensevelir

under dessous mina mine brännande brûlant rosor rosier

och et hotande menaçant minne mémoire

 

Mina Mine rosenbuskar rouget-buisson

existerar exister för comme att que

locka affriander dig te tillbaka

reconduire in en i par min ma famn corde

 

Låt Cri mig me nu förena allier mig me med dig te

var tout snäll bon och et förlåt pardon mig me

 och et ta taga min mine hand main

Bo Foyer tillsammans compagnie med mig me

under dessous ytan étendue av par livet vie

och et jorden globe terrestre

 

Mitt Milieu tretton treize åriga anneé jag je




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-03-26 17:14



Bookmark and Share


  Ronny Berk
dina rosenbuskar sprider dofter... lockande... jag lovar..
2007-03-26

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Jo, det var ju ett kul grepp. Men jag måste säga att det var tur att den var på svenska också, för den är ganska obegriplig på franska. (Förstår att du slagit upp i en ordbok.) Tur att det knappast är någon fransman som läser det här. ; )
2007-03-26

  Lasseman VIP
Den här dikten var riktigt fräckt gjord, och ovanlig! bra jobbat Jenny...kram, mycket bra skrivet =)
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*