Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din hand mot mitt hjärta

Se på mig
både min kropp och själ

Lyssna på mig
hör min stämma

Rör vid mig
känn varje punkt

Blunda
och berätta vem jag är




Fri vers av Bofink
Läst 491 gånger
Publicerad 2007-03-26 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bofink