Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förräderi

En sjö
svart, skimrar i blått
mörk, månen speglas mot ytan

En sjö
tyst, inte ett ljud
stilla, den är död

En sjö
djup, ingen botten
tom, ingen har drunknat

Men den som väntar på nåt gott..




Fri vers av Bofink
Läst 482 gånger
Publicerad 2007-03-26 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bofink