Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför kan jag inte hålla fast vid något varför måste jag vara så rastlös varför måste jag ha så stort frihets-behov varför måste jag vara en sådan som tröttnar på.. långvariga grejer


young and restless

du och jag är ingenting
men ingenting kan vara någonting om det känns rätt

du osar ren smärta
och din svaga doft av ciggaretter får mig att smälta
det är något med din röst som får mig att rasa
något i ditt beteende som är så jävla spännande
och jag vill att du tar mig på äventyr

i dina blickar finns det en ström av ord och uttryck
som aldrig kommer sägas
men det är något sprängdfyllda tystnaden
som gör mig svag

det är magnetism när du ger mig den omfamning
jag tidigare aldrig fått
vad fan hände ikväll?

du är förbjuden frukt och jag är upptagen

mitt hjärta kommer aldrig bli ditt hem
och våra kaotiska själar kommer aldrig svetsas samman




Fri vers av starsail
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-26 21:57



Bookmark and Share


  unhappyvoices
Åh vad bra sara. Jag känner igen det där med rastlösheten, och att man inte kan stanna hos en person längre, fast att det är allt kan egentligen vill göra. Man får väl hoppas att det blir bättre med åren :P
2007-04-04

    Sushi
ajj...
himla bra iaf!
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

starsail
starsail