Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUDS BUKETT

GUDS BUKETT

Med kärlek och ynnest
fyllde Gud vaserna
Med blommor i alla
regnbågens färger
I dem blåste han
en sötnos andedräkt
som han tog från sin
Trädgård

När det var färdigt
skickade han buketten
till jorden för att alla
skulle skåda den
Så vi blir påminde om
Denna din otroliga
skönhet

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-03-27 11:58



Bookmark and Share


    Josse G
Man blir riktigt salig av denna vackra dikt
Jag önskar ibland att jag hade den gåvan

Geerpop
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G