Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framtiden med dig

kunde inte sova
inte med vetskapen
om vad som kanske händer
precis just nu

fåglar sjöng ut sin vårglädje
och solen dansade på himmel blå
jag njöt
av att bara få vara
bara få gå
i denna charm
med värmen fylld inom mig
ett nytt liv
tänka sig
det finns, det växer

det är min framtid

jag är
    rädd-lycklig
        glad-orolig

solen strålar lovande
fåglarna sjunger bara för mig
om framtiden
nu är den
snart här




Fri vers av Xena
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-03-27 13:29



Bookmark and Share


  Rosmarin
Vacker och fylld med en känsla som får mig att tänka på min första graviditet, hur det kändes då på våren - innan jag började må illa.
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Xena