Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På toppen av en sophög sitter du

Idioti
Idioti
För fan det är ren idioti

Du krossar dina drömmar
ditt liv spricker i sina sömmar
du snubblar och ligger kvar
svär över vad tid det tar

Du vet att du gör fel
att ditt liv inte är nåt jävla spel
som man kan förlora en gång
och sedan börja om

Men du är så jävla lat
allt ska ju serveras på fat
du är svag, svartsjuk och vild
fy fan för din spegelbild


Idioti
Idioti
För fan det är ren idioti

Är det idioti att tala till sig själv..?




Fri vers av Bofink
Läst 483 gånger
Publicerad 2007-03-27 13:39



Bookmark and Share


    Nattviol
ahaa - jag trodde det var mig dikten handlade om ... : )
men hur kan du veta hur jag är...?
gillar!
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Bofink