Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN OCH SAMMA FAMILJ

EN OCH SAMMA FAMILJ


Vi är en och samma familj vi barn under himlens famn
Man borde reflektera över att inte alla får en säker hamn
Så långt ögat kan nå så långt vi kan ens tänka oss
Har vi trampat i cementen och har svårt att komma loss

Om jag tänker en sak kanske samma tanke tänks inunder
Att man telepatiskt kan överföra sina bästa av stunder
Så får varje tanke en ny dimension och växer sig så stor
Och föröka sig och bli till en värld av en syster eller bror

Att goda tankar svävar runt hela jorden som enorm mobil
Få människor att just ta den till sig lika vanligt som gräddfil
När man har ätit sig mätt av smörgårdsbordet som är där
Kan man riktigt känna att de goda strålarna liksom bär

Så varför slösa tid att kunna nå den storfamilj som finnes där
Då har man ingen ensamhet oro ångest bara någon att hålla kär
Ju mer vi sänder ut de goda tankarna och fatta alla våra händer
Blir vi är en och samma familj här och i alla världens länder

Mr G






Fri vers av Mr G
Läst 188 gånger
Publicerad 2007-03-27 13:59



Bookmark and Share


    Josse G
Väligt bra många tankar föds av denna dikt
Som vanligt mycket läsvärt

Geerpop
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G