Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en ytterst personlig dikt


Sagoskimrande skogstoppar

Sagoskimrande skogstoppar
I ett liv av mörka rötter
Och stammar som sig kroknat
Runt, runt sig själva i själslig vånda.

Dova skrik under jord,
Buren sorg i blåa tårar,
Grenar som bär liv
Och sträcks upp för att nå himlen




Fri vers av Soleii
Läst 741 gånger
Publicerad 2007-03-27 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soleii
Soleii