Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HIMMELENS ELDFLUGOR

HIMMELENS ELDFLUGOR


Om jag dör
eller jag flyger
långt bort
Kommer änglarna
att skriva
på varje
stjärna ditt namn
Så alla kan se
hur mycket
du betyder
För mig

Om du tittar upp
så kommer stjärnorna
att glimma just
för dig
De kommer att
skicka ner himmelens
eldflugor
små stjärnor som
dansar
Bara för dig


Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-03-27 20:17



Bookmark and Share


    Geerpop
Fantastisk bra text.
Jag tycker om det här:
\"eldflugor
små stjärnor som
dansar
Bara för dig\"

Geerpop
2007-03-27

    Josse G
Väldigt vackert beskrivet
Man riktigt ser skönheten

JossG
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G