Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fånga en fjäril

Det är inte lätt,
man får inte skada vingarna.
Helst ska man inte röra de,
men du är så vacker så jag skulle helst ta på dig hela tiden.
En fjäril ska man vara rädd om,
du behöver inte oroa dig,
jag kommer alltid beskydda dig.







Det svåra är bara att fånga dig, det är som att fånga en fjäril.






Fri vers av vapendragare
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-27 20:18



Bookmark and Share


    sötsnö
jättebra!
harmonisk och ett bra flyt!
du skriver målande man kan verkligen
se bilderna framför sig!
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare