Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett farväl är inte alltid slutet ,

Jag skakade, jag frös.
Det sista jag ville vara att såra dig.
Vi gled isär. På något sätt försvann allting,
försvann på en enda kort liten sekund. Det blev ett farväl.
Allt som vi har gjot tillsammans, min älskade. Blev ett minne blott.
Ett minne på en sekund.
Den stunden jag var utan dig. Den sekunden.
Kändes som en evighet.
Jag kom till dig. Kom till din underbara längtande famn.
Kom i mellan dina armar, och hade mitt öra mot ditt bröst.
Jag hörde ditt hjärta slå. Det hjärtat som jag vill ska slå för alltid.
Jag saknade dig.
Saknade dig på en sekund.
Det är hos dig jag vill vara, för alltid.
Det är där jag mår som bäst. Jag kom på de..
Kom på de på en enda liten kort sekund..

Ett farväl är inte alltid slutet ,




Fri vers av Marielle
Läst 423 gånger
Publicerad 2007-03-27 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marielle
Marielle