Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En värld av glas

Jag står bland er.
Säger några små meningar ibland.
Ni tittar på mig, rör inte era läppar.
Jag får inte ett leende.
Förstår ni att de jag säger betyder något för mig.
Ni bara tittar på mig, tittar åt mitt håll.
Men ni säger ingenting. Inte ett ord.
Jag lever i en värld av glas.
Jag är skör , mitt hjärta kan lätt brista.
Men ni förstår inte.
Förstår inte mina ord. Det jag säger.
Jag försker att få er att förstå, men det blir bara värre.
Jag är instängd. Instägd i mig själv.
För varje gång jag försöker, desto värre blir de.
Jag lever i en värld av glas.




Fri vers av Marielle
Läst 415 gånger
Publicerad 2007-03-27 21:44



Bookmark and Share


  NeverEndingTradgedy
du skriver väldigt bra
2007-05-02

    henley
känner fullständigt igenmej i dina ord ! men du beskriver det otroligt bra ! :)
2007-03-29

  vapendragare
Ibland känns det som om jag också lever i en värld av glas , känner verkligen igen mig. Jättevackert men sorgligt skrivet :)
2007-03-29

  Neal
Skön dikt, får glaset att spricka !
2007-03-28

  Håkan Tendell
Fint skrivet om den tunga känslan av att bli ignorerad.

En dag i en obestämd framtid, när du krossat glaset och vandrat över skärvorna, skall världen dock lyssna till varje ord från dig.
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Marielle
Marielle