Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryuo


gråsprängd och instängd


han fanns också där
bakom skägg och glasögon

den lilla pojken




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 357 gånger
Publicerad 2007-03-28 07:58



Bookmark and Share


    Erika H
det gläds jag åt...
att bakom det som är vuxet
bor ett barn

när det är tvärtom
är något mycket fel

tack
2007-03-28

  kath
Mmm för alltid där inne och ger livet en underbar känsla av att allt är möjligt ...

en underbar liten dikt

solig hälsning
Katherine
2007-03-28

    Maria Malm
Ja, han har ju inte försvunnit..flyttat eller så.
2007-03-28

  Anders P VIP
en mycket viktig och riktig iakttagelse. känner igen mig på pricken. Mycket viktigt att bevara sitt barnasinne.
2007-03-28

    sunnanvind
så har jag oxå tänkt! Små pojkar o små flickor som finns där *bakom*! Med få ord fångade du det precis!
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP