Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En silkeslen hand mot min kind...

En silkeslen hand mot min kind…

Du värmer, du värnar,
Du känner, du ger,
Du kan, du vet,
En silkeslen hand mot min kind.

Jag värms, jag värnas om,
Jag blir bekräftad, jag tar,
Jag frågar, du vet,
En silkeslen hand mot min kind.

Vi är allt, du och jag,
Vi älskar varann, du och jag,
Vi ger och tar, du och jag,
Din silkeslena hand mot min kind!




Fri vers av Sassa
Läst 535 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-02-21 20:17



Bookmark and Share


    annis
Så lätt och självklar borde kärleken alltid få vara!
2005-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Sassa
Sassa