Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU ÄLSKAR....

DU ÄLSKAR

Du älskar inte
en kvinna
För att hon
är vacker

Hon är
vacker för
att du älskar
Henne


Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-03-28 11:15



Bookmark and Share


    Geerpop
En människa kan ju vara vacker på många sätt
Inte minst i själen.
Hon är vacker för just den personen mer kanske än
för någon annan

Geerpop
2007-03-28

    Josse G
Javisst är det så.
Men ibland tror jag att man älskar för
att få behålla någon

JossG
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G