Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kristaller från mars


nattens gåvor
blir till morgontidens glitter

och dunstar sen bort




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 359 gånger
Publicerad 2007-03-28 12:44



Bookmark and Share


  Manal
små vackra ord.. tack !
2007-03-29

    sunnanvind
Vacker bild även här...Du målar så vackert med ord...(oxå) *Leer...
2007-03-28

    Erika H
tidiga morgnar med hunden i daggvått gräs
det glittrar så vackert
tack...
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP