Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var tvungen att skriva av mig lite >_<


Glass och ketchup


Datorn
Kall och sovande i hörnet
Varför loggar du aldrig in?

Telefonen
Död och tyst i hallen
Ska jag våga ringa?

Rösten
Osäker och blyg
Kommer den att bära om jag pratar med dig?



Tankarna
Vad vill du med oss två egentligen?
Du gör mig så rädd
Jag är rädd för att du ska stöta bort mig om jag försöker närma mig dig
Kanske rädd för själva rädslan?
Som att vara kär i själva kärleken.


Det är svårt när man inte vet vad man känner,
eller vad man vill känna?
Jag blir säkert ändå besviken hur det än blir.



Feghet
Smyger sig fram
hela tiden

Feghet och osäkerhet är den absolut sämsta blandningen
Ungefär som att ha ketchup till glass,
vem äter det?
Det funkar inte ihop helt enkelt
Extra jobbigt är det om man verkligen hatar ketchup
och är laktosintollerant




Och jag vet inte vad jag tycker om dig innerst inne
Du är säkert en sån där charmig typ,
en sådan där som alla gillar
Men jag blir alltid så glad när du ler åt mig
eller säger \"hej!\" i skolkorridoren
Det känns varmt i magen,
som om det bor massa fjärilar där inne
om precis tröttnat på sitt lilla hus och inte vill något annat än att komma ut!


Men vem vet,
vi är kanske som glass och ketchup
du och jag?





Fri vers av Vitsippa
Läst 492 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-28 17:40



Bookmark and Share


    Hjärter Dam
Oh, den här gillade jag verkligen!!
2007-05-18

  Glitteringly
har läst denhär förut men nu fångade den mig mer, eftersom jag känner igen mig i den ^^men du, det enda vi har är livet. Ska vi inte chansa och försöka göra det bästa av det? Prova om rösten bär. det är lätt. det ska vara lätt.

Fint också att du skapade lite unikhet med glass och ketchup! fast laktos stavas med K på svenska.
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Vitsippa
Vitsippa