Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag åter blir ämnad att vara

Om jag åter blir ämnad att vara
vill jag födas på samma planet
där din lysande själs entitet
fått sitt liv bland befolkningens skara

om vi möts och du råkar besvara
mina ögonkast, kanske vi vet
i förnimmelsens samhörighet
som ett minne vi ej kan förklara

att vi delar en själshemlighet




Fri vers av "Silver" VIP
Läst 523 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-31 00:35



Bookmark and Share


  Tingsta
Detta rackans ordet \"samt\".
2007-06-27

    Maria Malm
Tänkvärt..att födas igen..och få vara med sin själs älskade..svindlande tanke
2007-04-14

  Lillasyster F
Universell själskärlek.
Mycket vackert!
2007-04-03

  Nina V A
Jamen visst, underbar titel till att börja med och totalavväpnande sinnesskönt avslut. Njuter!
Gillar verkligen budskapet, tankeväckningen och flytet i dina rader sitter fint mot ögat
2007-03-31

  devilsangel
\" Om vi föds på nytt, vill jag födas med dig, du är då mitt öde\"

Så tolkar jag denna dikt, och jag tycker den är underbar...
Lite svår att förstå, precis som jag vill ha det, och man får göra sin egna lilla tolkning...

Hur som helst handlar den om en otroligt stark kärlek, som oavsett avstånd och hinder, var menad att hålla.
Om du åter blir ämnad att vara...Gillar titeln
2007-03-31

    Bodil Sandberg
Vilka härliga tankar du förmedlar i din underbara dikt...underbar poesi!!!!
2007-03-31

    JJ VIP
Jag tycker om din dikt! Den har lite av mystik och djupa tankar i \"sig\"och en ton av förnöjsamhet. Att vilja vara där man är med nån annan som också är där....

om vi möts och du råkar besvara
mina ögonkast kanske vi vet
och förnimmer en samhörighet

Jag gillar verkligen det sätt du berättar på i dessa rader! Verkligen snyggt! Mvh. JJ.
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående


"Silver" VIP