Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
berusat tillfälle...
nykterhet är ju inget naturligt tillstånd



VA FAN JANIS! VADÅ HUVUDVÄRK?

Solen sjunker allt djupare
i mitt vinglas
snart har nått den
absoluta botten

Janis står här bredvid mig
sjunger - Youré nothing but a one night stand!
En låt som ger mig
hammarstånd

Men Janis har huvudvärk
denna natten av alla nätter!

Jag reser mig
har drömmarnas spindelnät
trasigt hängande
på mina axlar

Och solen sjunker
till mörker

För fan Janis!
Ta mig nära
nära din andedräkt
klädd i Southern Comfort

Mina drömmar
har slitits itu
av uppvaknadets
plötsliga kniv

Och Janis har somnat
i en bädd av blues

Va fan ska jag göra
i detta mörka rum?

Jag slutar lyssna
och ser inte längre dig
men min stelhet består!

Sen tystnar allt
och allt
som finns kvar är dagdrömmar!

Mjuka slaka dagdrömmar!

 




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-03-28 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth