Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ses om 42 timmar hjärtegryn, och när sekundrarna blir till fjärilar som fladdrar upp mot vårsolen


Ja, visst blir det tomt när du går
men när mina kläder
ja, hela jag
är insvept i svallande vågor
varv på varv
av din underbara doft
kan jag inte hjälpa
att ett leende tittar fram

Hur ska jag kunna vara ledsen över att du går
när jag har den underbara vetskapen
om att du har varit här?




Fri vers av frozen_yoghurt
Läst 866 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-03-28 21:53



Bookmark and Share


  *Camilla*
Snyggt! Helt perfekt!

/camilla
2007-06-14

  ännow
gillar starkt.
fin, okomplicerad och bara mysig helt enkelt.
2007-05-23

    sister band-aid knees
i know the feeling. :) snyggt.
2007-05-07

  caraa
otroligt mysig och sann :\')
2007-05-05

  Starfish-Aura
Amazing

Gillade sista raderna som fan

//Mjao
2007-04-17

  Johan Nilsson
bra!
känner igen känslan :P
2007-04-11

  sorgsen
Nejmen sötnos! Nu vet jag varför jag sitter och flinar dumt när jag tänker på folk jag saknar.
Din och Carls relation kan hålla hur länge som helst
2007-03-29

    Nicklas VIP
Du har så rätt så! Hur ska man kunna vara ledsen över att den man älskar går, när hon/han varit där?

Men, man kan ju ändå inte undgå att sakna kärleken ändå!

Riktigt bra skrivet. Klockrent!
2007-03-29

  Trubbel
så fin! underbar känsla det där..!
2007-03-28

  Neal
Verkligen lysande !
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

frozen_yoghurt
frozen_yoghurt