Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvetet är underbart

Ibland är det underbart att vara ledsen,
att vara sur,
förbannad.

Att få skrika,
att få vara arg ett tag.

Och det är jag nu,
rasande.

På livet,
meningen.
Ja vad är meningen med livet?

Alla pratar om lyckan,
vilken lycka?
När kommer den lyckan till mig?
Kommer den någonsin komma?

Vem är jag egentligen?
Vem försöker jag vara?


Ibland är det skönt att tycka och tänka annourlunda,
att tycka att himlen är förjävligt
och att helvetet är underbart.




Fri vers av vapendragare
Läst 369 gånger
Publicerad 2007-03-28 22:45



Bookmark and Share


    henley
håller fullständigt med !
2008-04-13

    Fallingforyou
Ball dikt
2007-03-30

  Marielle
Precis. du förklarar känslan som jag många gånger känner.
2007-03-28

  Neal
Cool dikt !
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare