Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte för vem jag skriver, det är bara ord.

Nu sitter jag här och skriver igen,
Helt utan någon anledning.
Orden måste bara få komma ut,
Klistra fast sig på pappret
Och bara finnas där.

Jag vet inte för vem jag skriver,
Det är bara ord.

Ord som snurrar runt i huvudet,
Och som tillsist faller ner på ett papper.

Jag vet inte vad jag ska göra med orden,


Det är ju bara ord.




Fri vers av vapendragare
Läst 357 gånger
Publicerad 2007-03-28 23:26



Bookmark and Share


    Mi11ie
tack för att det finns någon annan som känner likadant.
2007-03-31

    Fallingforyou
Bra, känner igen det här, fattar vad du menar precis. Sköön dikt!
2007-03-30

  Marielle
ÅH. SKIT BRA ! :)
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare