Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagskväll

Ångesten kommer krypande,
snart måndag.
Snart ska man sitta i klassrummet igen,
vad händer i helgen?
I morgon vid den här tiden sitter jag antagligen hemma,
pluggar.
So-prov på torsdag.


Ångesten överfaller mig,

imorgon är det måndag.




Fri vers av vapendragare
Läst 417 gånger
Publicerad 2007-03-28 23:59



Bookmark and Share


    henley
förstår dej till punkt å pricka ! hatar dom jobbiga söndagskvällarna ! & ´jättebra formulerat ! :)
2007-03-29

  Marielle
ja usch, de är så de känns : / bra förklaring ! :)
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare