Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen mening med dessa ord, men vill man skriva så vill man.


Några ord

Idag är jag hemma ,
hemma från allt.
Sover bort tiden.
Låter allt bara gå.
Jag orkar inte med stressen.
Orkar inte med de sociala.
Jag är hemma idag.
Hemma från allt.




Fri vers av Marielle
Läst 371 gånger
Publicerad 2007-03-29 11:06



Bookmark and Share


    Manuela
Klart att man måste få vara hemma från allt in i mellan!
Hinna andas för att orka ta sig ut igen och möta livet.
Bara man inte gör det till en vana så kan man gott unna sig det :)
Du skriver enkelt och det tilltalar mig och många andra skulle jag tro.
/kramar från Manuela
2007-04-12

  Gunilla Karlsson
Nickar igenkännande. Bra skrivet
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Marielle
Marielle