Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna

Det är du och jag , och mörkret.
Endast ett litet ljus får störa oss.
Det är mörkt men jag ser dina vackra ögon.
Dina vackra kristall blåa ögon, som tittar
rakt in i mina.
Du kysser mig ömt i pannan, och viskar.
Jag älskar dig.
Jag följer varenda rörelse du gör.
Smeker din kropp, din nakna kropp.
Med dig så vet jag vad kärlek är.
Med dig är allt som i en dröm.
Du får mig att älska, och att vara älskad.
Du och jag och våra nakna kroppar.
Ljuset försvinner, natt blir till dag.
men det kommer alltid att vara
du och jag.




Fri vers av Marielle
Läst 508 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-29 11:11



Bookmark and Share


  Ezo
Mycket värme och kärlek i raderna :)
2007-04-07

  Szelest
Så vackert!!!! Jättefin, underbar att läsa!!! :) Kram/ szelest
2007-04-02

    ej medlem längre
Vackert...så borde alla få uppleva det
2007-03-31

    henley
underbartunderbart ! du skriver verkligen målande , man ser bilderna framför sig ! du har talang ! :)
2007-03-29

    Bodil Sandberg
DET kan man kalla kärlekspoesi hörredu!!!Verkligen underbara rader!!!
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Marielle
Marielle