Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÅR INTE DÄR MED DIN TVÄTTADE HALS

STÅR INTE DÄR MED DIN TVÄTTADE HALS




Det enda i livet du ångrar, är de chanser du inte tog
Tänk om man hade gjort något när hon stod där och log
Många ser lyckan fara förbi och griper inte den i farten
För kanske om det infinner sig skulle den vara drömstarten

Man måste våga om man ska vinna något här på denna jord
Allting är ju levande det är ingen som är konstgjord
Chanserna kanske aldrig dyker upp igen, i livets vals
Då är det så ,att då står du där med din tvättade hals

Varför denna tvekan nej slå till med en gång med kärleken
Här gäller det att lägga alla kort på bordet i den här leken
Det klart att du har också samma chans som någon annan
Visst fodras det friskt gräs, inget visset ,så ta fram vattenkannan

Alla har sin begåvning men alla tar inte fram och visa den
Det gäller bara att pejla in det rätta, med en kärleksantenn
För om du inte fångar lyckan medan du har den i handen
Så flyger den bort, den tar till vingarna som vildanden


Mr G









Fri vers av Mr G
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-03-29 16:11



Bookmark and Share


    Josse G
Ja om man inte tar sina chanser då ångrar man
säkert det.
Men ibland vågar man inte.
En tankevärd dikt bra som vanligt

JossG
2007-03-29

    Fallingforyou
Coolt budskap
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G