Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haiku


den nonchalanta talgoxen

en talgoxe flög förbi mig
utan minsta lilla kommentar





Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 389 gånger
Publicerad 2005-02-22 08:31



Bookmark and Share


    påskpynt
Det här är en jättebra början, men jag vill ha mer!
2005-02-22

  pixter
dom är så självupptagna så det nästan är äckligt, de där småfåglarna... :)
2005-02-22

  Cattis Rönn
flög för bi här då...och lämnade fartsträck på fönstret...han inte heller ta regnr...Bra haiku...som får mig att le resten av dagen :-)
2005-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP