Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

signal

kära

det visslar lite
om din andning
när du sover

ibland
får jag för mig
att det är min
mobiltelefon
som ringer

jag borde
kanske byta
signal

eller liv




Fri vers av Anders P VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-03-30 06:11



Bookmark and Share


  sol
men kära anders!
byta liv?

nähäddu- de tror jag inte :)
2007-03-30

  Rachel Roth
låter som dags för det
2007-03-30

  minette
hehe,,är det så illa???
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP