Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOM OCH BO I MITT HJÄRTA

Kom

och bo

I mitt

Hjärta

Det är

Gratis

Hyran

kostar

inget

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 175 gånger
Publicerad 2007-03-30 07:20



Bookmark and Share


    Geerpop
En uppmaning som verkligen känns.
Det behövs inte så mycket för att beskriva
kärlek

Geerpop
2007-03-30

    Josse G
Helt underbart

JossG
2007-03-30

    Maria Malm
Enkelt men ändå helt förtjusande.
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G