Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅNSKENSNATTEN

MÅNSKENSNATTEN


Dina ögon
är som
Djupaste
vatten
de blänker
som en
Tjärn i
Månskensnatten


Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 190 gånger
Publicerad 2007-03-30 09:15



Bookmark and Share


  J.Markus.K.Brännström
Jag är inte smörig, men gawd, den här gillade jag faktiskt :D
2008-09-27

    Geerpop
En underbar omskrivning av en älskades
ögon. Fantastiskt bra

Geerpop
2007-03-30

    Josse G
Härlig text härlig känsla
Härilg bild

JossG
2007-03-30

  SusanneStrömstedt
Fint!Påminner om tjärnen vi har på vår mark.

Trollsk och drömsk
i ett inferno av fiskplask
och jag sitter och metar
Snart visar månen sig
och fisken går till ro
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G