Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jack Johnson inspirerar mig något fruktansvärt mycket. 


Drömmarnas makt

 

Bakom dina ögonlock
svävar nattens drömmar fram
där kärleken ror i hamn

Där är vi tillsammans
svävar högt i det blå
där finns bara vi två

Så vakna sakta
ta det i vår egna takt
och utnyttja drömmarnas makt

För det regnar
finns ingen anledning att gå ut
sov och låt drömmarna aldrig ta slut

Låt det fortsätta
låt det bara ösa ner
så att vi kan vara tillsammans lite mer

Så vakna sakta
ta det i vår egna takt
och utnyttja drömmarnas makt




Fri vers av Elie
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-03-30 15:41



Bookmark and Share


  Freeman
Ojojoj vad du skriver....helt otroligt vackert och i sanning poetiskt!!! --<-<<@
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Elie