Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej, här är jag

 

 

hej, det är jag som är jag
och jag är inte som alla andra
inte alls som maria, britt och sandra
nej, jag är en aning speciell
gör som jag vill och är som jag är
titta på mig, ja se och lär
för man behöver inte vara likadan
jag vet, man blir inte accepterad
bara för att man är lite mer komplicerad
man blir ensam och glömd
men man är sig själv hela tiden
och det är det som tillslut spelar roll för friden




Fri vers av Elie
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-30 16:05



Bookmark and Share


  Freeman
TUMMEN UPP för Bubblisen!!! <3
Så underbart skrivet och så underbart att läsa, den blir ett bokmärke för mig iallafall!!!
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Elie