Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äntligen, idag fick jag höra ett bevis närmare!!! Sofiia, du är min saknade tvilling!


Du & Jag, Åh så bra det kan va!












Du & Jag




Vi kompletterar varandra












Grönsakerna från min tallrik till Din
Korven från din tallrik till Min

Ditt makabra fotominne
med
Mitt utmärkta lokalsinne

Ditt åratals minne
med
Min religionskunskap

får vi MVG i Religion!







Du & Jag







Utan varandra
är
Vi ensamma pusselbitar





Med varandra
kompletterar vi varandra








Du & Jag







Hur skulle Livet vá utan Dig?




Min halva själ skulle saknas...








Fri vers av Skymningens Miia
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-03-30 18:44



Bookmark and Share


  TedEdFred
(nu ska jag var aärlig) ganska bra.. men du har skrivit bättre , tycker jag. . . får man fråga vem sofiia är? :) förresten så vill jag säga att jag (förlåt xO ) inte tycker om rubriken så mycket , den låter lite som nån irriterande schagerlåt, med rimmet och allt. (hehe.. förlåt :/ ) Men själva texten början bra, som en .. som förord typ :P dom 2 första raderna-
fast sen fattar jag inte
\'\'Grönsakerna från min tallrik till Din
Korven från din tallrik till Min\'\'
riktigt .... .. kan du förklara? :)
KRAMAR
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Skymningens Miia