Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har inget med dikter före denna att göra!! Fick bara inspiration ...


Sagan om Du och Jag



En kärlekskrank och hoppfull yngling långt borta andra sidan det stora blåa där kriget pågår, denne ynglings brev till en bedrövad fröken andra sidan strandsatt sitter i fönstret varje dag och ser samma stjärnor som ynglingen.
Ynglingens förtröstansfulla önskan och frökens skeptiska önskan
om att åter få se sin kära






Allra Käraste Fröken



Om en saga som vår kan finnas,
varför skulle inte de andra sagorna finnas?


Kärleken är väl trots allt inte omöjlig?


Om sagan om riddaren och prinsessan är sann,
vilket vi båda vet att den är,
Så borde väl den gode féen finnas?

Den gode féen vill väl att
Du, Jag och Kärleken
skall segra?
Och det gör den väl i sagornas blad?

Säg mig,
Du älskar väl mig?
Och jag älskar Dig,
vad mer saknas?




Din älskade






Fri vers av Skymningens Miia
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-03-30 19:03



Bookmark and Share


  TedEdFred
underligt underbar. :\')
påminner mig om mumindalen på nått konstigt sätt... :P men den var bra,! målande och .. Gullig :)
Kram
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Skymningens Miia