Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att få se tillbaka till det som varit, men att längta till det som ligger framför en. Att kunna se vidare och inte fastna i det jobbiga


Hoppets återkomst

Bakom de gråa molnen tittar själen fram
en påminnelse om det som varit
och som aldrig mer kan bli
Vita moln ses på himlen men längre bort
snart är dem framme och där vill du stå




Fri vers av Pulvret
Läst 274 gånger
Publicerad 2005-02-22 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvret