Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vilket väderstreck bor glädjen

I vilket väderstreck bor glädjen
vart vänder du dig för att nå den

åt vilket håll är glädjen grundad
hur går du för att hitta dit

den finns de som försöker köpa
sin glädje och sin inre frid

men den kiosken har stängt
och det du söker finns inom dig

sök efter koden och det hemliga lösen
som ger tillgång till inre harmoni






Fri vers av britt-marie VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-03-30 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP