Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU DIN OÄKTING

DU DIN OÄKTING

Du din oäkting
inte är du
vår släkting
varför har
du avlats fram
Inte är du
värd mer
än avskummets
Damm

Kom inte
och säg att
någon ska älska
dig
för du är en
riktigt oäkting
som borde
bekämpas
med utrotnings
Spray


Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-03-30 22:02



Bookmark and Share


    Josse G
Otroligt beskrivande drama
Bra

JossG
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G