Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3.Berättar om n./till Molly

kollokvium w.i.p

alltså va fan mo ska jag
säga som vanligt hjälplöst
lost in attityder och galenskap
/beauty is our beast snakekiddo/
hans nya core vars aggregat leder till bekymmer
hjälplöst gråskalad silas asterioda slantar
/hans granna kåthetsfradga ligger loafing/
ungefär som tunga fjun
kokande överkört fyllda med hopplöst
/nedsmetade streckkoder/
fy fan och hur han gräver runt
i sig själv alltså va ska jag
säga lost när han frågade VAR ÄR DU PÅ VÄG
är vi  hemma?
:/.beauty is our beast:/.
jag måste sa; jävla kundalinirest
och mig får du mindfuckaup så länge
för jag hinner inte me
jag mötte säger mötte en som käkat
kattmat i går morse
/haha, du tror jag ljuger/
han stank ända bort till den svarta jakten med .se
provade omfånget smakade beskt
jag luktar mig till de sjuka mina älskare
och allt det där jag var där i allt
när det där gula

helvete //beauty is our beast snakekiddo//
jag älskar allt han kan;

henneshora-rösten den instuckna
hur färgerna börjar skikta sig
och klangerna motsvarar strukturerna
jag kan textilt och taktilt avgöra hans avsikter
och de partier med repeater
som tapeter lagrar sig organiskt
/helvete/ beastie/ magmoll
 de vita dimmorna; allt med det
och hennes blickar
for love or moneytorsken riverbank
jävla orm
för inget kan jag bestämma mig
för allt bara bländar och skär
med det vackraste bladet

kärleksförklaringari mig
no end

kanske reducera bloom till faktor fyra , ey'

moll




Fri vers av Cattastropher
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-03-30 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cattastropher
Cattastropher