Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sapfiska intryck ur Göteborgsnatten


Blåljus, blåljus


Blåljus, blåljus, glänser i gatans pölar
Bistra, kalla, blinkande bloss av vanmakt
Snart skall dagens morgonsol bryta dimman
Då får vi vila

Längtan, längtan, tynger den svages nacke
Stora, tjocka, flytande sjok av saknad
Utan någon blekaste aning ler vi
Så får vi vila




Fri vers av Karl
Läst 389 gånger
Publicerad 2005-02-22 17:17



Bookmark and Share


    Soo_beautiful
fan så fett skrivet!
2005-02-26

    Göte Holmlund
kraftkarlar larmar längs den blå vägen hem, i den röda stugan med vita snutar väntar makten vant...fin text Sam eller Karl menar jag
2005-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Karl