Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-^-^-^-^-^-


Ärlighet



\"

sädesärlan svävar
utanför
likt sanningen
på små, små lätta moln
då ärlighet förtunnar
förenklar

gör det lättare att flyga
svårare att gå


\"




Fri vers av Karl
Läst 771 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-17 18:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant liten dikt, den ville jag läsa många gånger om
2005-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Karl