Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*


Asfaltsdrömmar II



Då natten var rödsvart sammet
mot gatan av olja och stål
likt herden som driver lammet
mot ledarens okända mål

Då ljuset från husens fönster
var strålar mot asfaltens kropp
som skapade sprakande mönster
och uppväckte slumrande hopp

Då trevande, bleka händer
och kroppar som höll om varann
var värmen i mörka gränder
en värme från ögon som brann




Fri vers av Karl
Läst 747 gånger
Publicerad 2005-07-18 00:23



Bookmark and Share


    Fjärilspoet
Härligt rimmande!
2006-07-28

    Iskub
den här var underbart vacker, och rimmen fastnade i mig som spiken i en planka.
2005-11-05

  KremlingeN
vad du var bra på att rimma snyggt då ! =)
2005-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Karl