Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragment

*


du har en annan typ av minnen, mina
är lågmälda, suddiga, så svåra
att följa, skölja, sära, skära

att formen av ett halvdött pilträd
och en källarlokal, någonstans i Majorna
smälter samman
till en dröm om havsdoft och

att jag inte vet
om det är det
som inte är, eller
det andra svårgripbara, som gör
att jag saknar
det jag inte längre minns


*




Fri vers av Karl
Läst 530 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-02 22:27



Bookmark and Share


    Issand. VIP
fragment är då mycket finare än stora klumpiga minnen
bra att inte förstå, inte veta
det är ju ens egna minnen

bra slut
och början
ja hela (:
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Karl