Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frigörelse

jag vilar mina tankar mot en gråsten
trettio meter från höghusskogens bryn
för frihet är en explosion
och jag den projektil
som landat här




Fri vers av Karl
Läst 486 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-03 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl