Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku



Bullarna är slut
kardemumma i kaffet
- fattigmansfika




Fri vers av Karl
Läst 835 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-31 14:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig haiku, det doftar kardemumma ända hit...
2005-07-31

  Håkan Eklund
läste denna. sitter o dricker kaffe nu och blev inspirrad att gör min egna första. tack så mycket.
2005-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Karl