Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*---*---*---*


London brinner




London brinner
fast dubbeldäckarnas helljus är släckta
och apatin inte längre är lathet
utan övermäktan
för vi bär alla jorden synder
mot våra bara axlar

och driver dagg
faller regn
faller torn
lyser sol
igen

då syndafloden släcker elden




Fri vers av Karl
Läst 695 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-08 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl