Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mekanik

Jag vill rita en bild
av ett tomrum
avståndet mellan pennan,
och det den aldrig söker, för

hos min andra vän
vid värmeljusen, pluntan och tekoppen
finns allt som stått
och allt som nånsin kommer skrivas
stilla, vibrerande i luften




Fri vers av Karl
Läst 478 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-03 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl