Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

virus II


en morgon till
med snörvel och värk

kan det vara fel på kaffet




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-03-31 08:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*ler* Ja kanske det,
el. det faktum att man
dricker kaffe överhuvudtaget kanske...?
2007-03-31

  kath
.........torligtvis .. har hört att kaffe är väldigt farligt :)

skickar antivirus .... :)

katherine
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP