Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVETS GROTTEKVARN

LIVETS GROTTEKVARN

Din kärlek
gör mig
varm den
gör mig yr
Livet är
ett äventyr

Jag står
som
ett nyfiket
barn
i livet
Grottekvarn

Mr G





Fri vers av Mr G
Läst 447 gånger
Publicerad 2007-03-31 08:44



Bookmark and Share


    Josse G
En del står bara i början av livet
Gillar

JossG
2007-03-31

    Geerpop
En härlig varm dikt
Kärlekens är faktiskt ett äventyr


Geerpop
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G